Házirend:

Üdvözöljük a Juhász Portán!

Célünk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért kérjük, hogy ismerkedjen meg házirendünkkel!

 

1. Foglalás:

Minden beérkező foglalás után foglalót kérünk, mely a teljes ár 20%-a. A foglalás lemondása esetén, a foglaló összege visszatérítésre kerül abban az esetben, ha a lemondás legalább 10 munkanappal a lefoglalt időpont előtt történik.

A foglaló természetesen a teljes részvételi díjba beleszámítandó. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük. Abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

2. Kaució: 

Kutyabarát vendégház révén szeretettel várjuk kedvenceiket is! Azonban ebben  az esetben, a félreértések elkerülése végett kauciót számítunk fel, melynek összegét 100%-ban visszatérítjük, ha a szállás elhagyásakor mindent rendben találunk. (*Részletek az 5. pontban)

3. Szállás elfoglalása:

A szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezik, kérjük telefonon tájékoztasson minket! (+36/30 7216965 vagy +36/30 5205220)

Kérjük a foglalás és a kaució ( ha állattal érkezik) összegét érkezéskor rendezni.

Közvetlenül érkezés után kérjük, töltsék ki az asztalon található dokumentumot, melyre szállásadóként szükségünk van.

4. Szállás elhagyása:

Távozás napján kérjük a szálláshelyet 10:00-ig elhagyni. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakokat , és zárják be az ajtót.

5.*Kisállat:

A gazdikat az alábbi szabályok betartására kérjük, kedvenceikkel kapcsolatban:

  • Kutyát az ágyba, kanapéra vagy bármely más bútorra felengedi szigorúan tilos!
  • A kerben, illetve házban a kutya által okozott károk megtérítéséért a gazdi felelős.
  • Kérünk mind a házban, mind pedig a kertben hagyj rendet kutyusod után. A kertben és a faluban is gondoskodj róla, hogy kisállatod ürülékét összeszedd.
  • Kérünk gondoskodj róla, hogy kutyád mindig a felügyeleted alatt legyen és a faluban lakók, illetve más pihenni vágyók nyugalmát ne zavarja.
  • Falun belül kutyádat minden esetben pórázon sétáltasd!

6. Dohányzás: 

Dohányozni, elektromos cigarettát szívni, vizipipázni stb. a házban szigorúan tilos. Ezeket a tevékenységeket az arra kijelölt helyen végezhetik!

A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

7. Látogatók:

A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

8. Vendégház berendezése:

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a házból  (pl: törölköző, kispárna, takaró)

9. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

10. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására:

Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

 

Köszönjük, hogy betartod a rendet! Kellemes pihenés és feltöltődést kívánunk! Bármilyen kérdés, kérés esetén keress minket bizalommal. (+36/30 7216964 vagy +36/30 5205220)